HISTORIA

Makari perustettiin vuonna 2002, jolloin Markku Kaitakari osti liiketoiminnan entiseltä työnantajaltaan. Yhtiökumppanikseen Kaitakari sai samassa yrityksessä vuodesta 1996 taloushallintoa hoitaneen kiinteistösihteeri Marja Mäkisen. Kaitakari on Makari Oy:n pääomistaja. Makari Oy:lle siirtyi omistajan vaihdossa noin 30 isännöitävää yhtiötä, mutta nykyään Makari Oy isännöi noin 40 asunto- ja kiinteistöyhtiötä sekä erikoisuutena mm. seurataloa. Isännöinnin lisäksi Makari Oy tekee yhdistysten ja yritysten kirjanpitoa, laskutusta, palkanlaskentaa sekä tilintarkastuksia.

Aikaisemmin Makari Oy toimi Valtatiellä Ykköspisteen tiloissa. Tammikuussa 2005 yritys muutti uuteen toimitilaan Mäntän keskustaan. Nyt se löytyy liiketalosta Seppälän puistotie 2, toisesta kerroksesta. Yritys työllistää nykyään 3 henkilöä.

Markku Kaitakari on nuoremman polven isännöitsijöitä, silti hän on ehtinyt toimia päätoimisena isännöitsijänä vuodesta 1988 saakka. Laskentamerkonomin koulutus ja erilaiset ammattikurssit ovat käytännön työn ohella luoneet hyvän ammattitaidon.

"Isännöintiä ja tilipalvelua vakaalla ammattitaidolla"

[Etusivulle]